Πώς θα Έρθετε

 

Το Ποδηλατοδρόμιο είναι το γήπεδο του οποίου την οροφή κοσμεί η μικρή στέγη Καλατράβα. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε, αφού δεσπόζει σε όλο το σύμπλεγμα του Ολυμπιακού Σταδίου, από όπου κι αν έρχεστε. Είναι το πρώτο γήπεδο που συναντάτε ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κύμης και το τελευταίο ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κηφισίας. Η είσοδός του βρίσκεται από τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και βρίσκεται ακριβώς στο δεύτερο άνοιγμα του διαζώματος, όπως έρχεστε από τη Λ. Κύμης.

 

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Μόλις μπείτε από την κεντρική πόρτα του Ποδηλατοδρομίου με το αυτοκίνητό σας (υπάρχει πολύ μεγάλο πάρκινγκ) και περάσετε το φυλάκιο των σεκιούριτυ, θα πρέπει να στρίψετε αριστερά και να σταθμεύσετε στο τέλος του πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ακαδημία μας.

 

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: Μόλις βγείτε στον σταθμό της Ειρήνης θα δείτε το Ποδηλατοδρόμιο ευθεία μπροστά σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε προς τα εκεί και να περάσετε από έναν δρόμο ανάμεσα από το Ποδηλατοδρόμιο και το Κολυμβητήριο, ώστε να βρεθείτε από την μπροστινή πλευρά του Ποδηλατοδρομίου, προς τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και στο επίπεδο του πάρκινγκ. Εκεί, μόλις φτάσετε στο φυλάκιο των σεκιούριτυ θα πρέπει να στρίψετε δεξιά και να προχωρήσετε μέχρι το τέλος του πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ακαδημία μας.

ALLIANCE JIU JITSU MARTIAL WAY ΟΑΚΑ

ALLIANCE JIU JITSU - MARTIAL WAY ΟΑΚΑ

Μια μεγάλη, επίσημη συνεργασία

Όπως είναι γνωστό, το Martial Way πάντα επιδιώκει τη συνεργασία και εκπροσώπηση των μεγαλύτερων και εγκυρότερων παγκοσμίως οργανώσεων στο κάθε στυλ που φιλοξενεί στους χώρους του, έτσι ώστε να διασφαλίζει ύψιστη ποιότητα στη διδασκαλία, έγκυρα και αναγνωρισμένα σε όλον τον πλανήτη διπλώματα και ζώνες για τους μαθητές του αλλά και μέγιστη ασφάλεια στην προπόνηση. Διαβάστε περισσότερα >>


 

Krav Maga Kids

pilates

kung_fu_gia_paidia

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε
το πρόγραμμα μαθημάτων

judo_kids

tai_chi_banner

 

krav_maga_banner

 

alkimachon_banner